Merilän Kartanosta löydät laadukkaat majoitus-, kokous- ja juhlapalvelut, maukkaita ruokia unohtamatta! Sijaitsemme Oulun lähellä Utajärvellä.

Majoitus Utajärvi

Majoitu mukavasti Merilässä

Tervetuloa majoittumaan Merilän Kartanoon Utajärvelle!

Merilään mahtuu majoittumaan kerrallaan noin 50 henkilöä ja käytössä on 19 huonetta, viihtyisistä yhden hengen huoneista jopa viiden hengen huoneisiin. Täytämme
MALO-luokituksen viiden tähden vaatimukset.

Kartanon tunnelmalliset kammarit ja Aittahotellin hyvin varustellut ja tilavat huoneet sekä Alamerilän uudet v. 2022 valmistuneet hotellihuoneet ovat kaikki viihtyisiä. Aittahotellin hulppeat huoneet on varustettu lisäksi mini-keittiöillä, mutta luonnollisesti kaikkiin majoituksiin kuuluu aina aamiainen.

Aittahotellin kelpohuoneet, 3 hlöä

Aittahotellin kelpohuoneet tarjoavat mukavan ja käytännöllisen majoitusvaihtoehdon. Nämä huoneet ovat täydellisiä pienemmille ryhmille tai perheille, jotka arvostavat rauhallista ja luonnonläheistä ympäristöä.

Varustelu:

Aittahotellin hulppeat huoneet, 5 hlöä

Aittahotellin hulppeat huoneet ovat tilavia ja hyvin varusteltuja, tarjoten erinomaista majoitusmukavuutta suuremmille perheille tai ryhmille. Huoneiden minikeittiö mahdollistaa pienten aterioiden valmistamisen, ja mukavuudet kuten Wi-Fi ja TV tekevät olostasi kotoisan.

Varustelu:

Alamerilän hotellihuoneet, 6 kpl 1-2 hengen huoneita

Alamerilän hotellihuoneet valmistuivat vuonna 2022 ja ne edustavat modernia majoitusta luonnonkauniissa ympäristössä. Nämä huoneet sopivat täydellisesti työmatkalaisille tai pariskunnille, jotka arvostavat rauhallista ja hyvin varusteltua ympäristöä.

Varustelu:

Kartanon kammarit

Kartanon tunnelmalliset kammarit tarjoavat historiallisen ympäristön, jossa yhdistyvät menneen ajan charmia ja modernit mukavuudet. Jokainen kammari on sisustettu huolella, säilyttäen autenttisen tunnelman ja tarjoten samalla kaikki tarvittavat mukavuudet.

Käytössäsi on iso keittiö, jossa voit valmistaa aterioita, sekä yhteiset tilat rentoutumiseen. Kartanon kammareissa majoitut ainutlaatuisessa ympäristössä, joka tarjoaa rauhaa ja viihtyisyyttä Utajärvellä.

Varustelu:
Kammarit:

Majoitus Utajävellä takaa maittavan ruuan ja paljon tekemistä

Kaikkiin majoitusvaihtoehtoihimme sisältyy herkullinen aamiainen, joka valmistetaan puhtaista, paikallisista raaka-aineista. Merilän Kartanon ruokafilosofia perustuu tuoreisiin lähialueen tuotteisiin, ja aamiainen on täydellinen aloitus päivällesi.

Majoituksen lisäksi Merilän Kartano tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja rentoutumismahdollisuuksia. Voit nauttia saunomisesta Oulujoen rannalla, osallistua erilaisiin luontoelämyksiin tai vain rentoutua kauniissa ympäristössämme. Kartanon pihapiirissä on tarjolla monenlaista tekemistä niin hurjapäille kuin rauhallisempaan makuun.

Pitkospuut suolla
Majoitus Utajärvi UKK

Usein kysytyt kysymykset

Merilän Kartano tarjoaa ainutlaatuisen majoituskokemuksen, joka yhdistää historialliset puitteet ja modernit mukavuudet. Sijaitsemme luonnonkauniilla Oulujoen törmällä Utajärvellä, tarjoten rauhallisen ympäristön sekä monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet. Meillä voit nauttia herkullisista lähiruoka-aamiaisista, viihtyisistä huoneista ja rentouttavasta saunomisesta. Lisäksi palvelualtis henkilökuntamme huolehtii siitä, että vierailusi sujuu vaivattomasti.

Oulun seutu tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja luonnon ystäville ja seikkailunhaluisille. Voit patikoida ja pyöräillä Rokuan kansallispuistossa tai tutustua Oulujoen Tervareitistön kauniisiin maisemiin. Talvisin alueella on hyvät mahdollisuudet hiihtoon ja lumikenkäilyyn. Kesäisin voit nauttia vesillä liikkumisesta, kalastuksesta ja uintimahdollisuuksista. Lisäksi lähellä sijaitseva Oulun kaupunki on vierailemisen arvoinen paikka, kun tarkoituksenasi on löytää majoitus Utajärveltä

Utajärven ruokakulttuuri painottaa puhtaita, paikallisia raaka-aineita. Merilän Kartanon keittiössä käytämme tuoreita ja lähellä tuotettuja aineksia, joista valmistamme herkullisia ja terveellisiä ruokia. Erityisesti paikalliset kalat, sienet ja marjat ovat suosittuja raaka-aineita. Meiltä voit maistaa myös perinteisiä pohjoispohjalaisia ja kainuulaisia ruokia, jotka tuovat esiin alueen rikkaan makumaailman.

Kyllä, Merilän Kartano tarjoaa erinomaiset puitteet kokousten, juhlien ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Meillä on monipuolisia kokoustiloja, jotka on varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla. Juhlatiloissamme voit järjestää ikimuistoisia perhejuhlia, häitä ja muita tilaisuuksia. Räätälöimme tilaisuudet aina asiakkaan toiveiden mukaan ja huolehdimme siitä, että kaikki sujuu moitteettomasti.

Kyllä on. Merilän Kartano sijaitsee Utajärvellä, noin 60 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Oulusta pääsee helposti autolla Merilän Kartanoon, ja matka kestää noin tunnin. Tarkka osoitteemme on Meriläntie 1, 91600 Utajärvi. Jos tarvitset lisätietoja saapumisesta, voit ottaa meihin yhteyttä.

Kyllä, Merilän Kartanossa on useita saunoja, joissa voit rentoutua. Meillä on puulämmitteinen Yläsauna, sähkölämmitteinen Alasauna sekä perinteikäs ja tunnelmallinen Savusauna. Saunat sijaitsevat Oulujoen rannalla, ja voit vilvoitella uinnin jälkeen joessa. Lisäksi saunojen yhteyteen on mahdollista varata siirrettävä kylpytynnyri.