Merilän Kartanosta löydät laadukkaat majoitus-, kokous- ja juhlapalvelut, maukkaita ruokia unohtamatta! Sijaitsemme Oulun lähellä Utajärvellä.

Juhlat

Perhejuhlat

Merilän Kartanossa voit viettää ikimuistoisen perhejuhlan ainutlaatuisen luonnon keskellä, Oulujoen kauniissa rantamaisemissa. Olipa sitten kyse pienistä tai isoista juhlista, löydät meiltä siihen sopivan tilan sekä toiveidesi mukaisen menun.

Idyllinen ja historiaa huokuva Vanha Pirtti sopii täydellisesti pienempiin tilaisuuksiin ja valoisassa Kaisunsalissa sekä siihen yhdistettävissä olevassa Puojissa baareineen ja leijonaluolineen löytyy tilaa isommallekin seurueelle. Majoittumaankin mahtuu lähes 60 henkilöä.

Kaikissa juhlatiloissa on kattava kokous- ja äänentoistotekniikka sekä nopeat nettiyhteydet. Saatavilla on myös sekä flyygeli että sähköpiano. Mikäli seurueessa on intoa lauluun, tarjolla on myös karaokelaitteet. Kaikista juhlatiloista on myös helppo pääsy Kartanon vehreälle sisäpihalle sekä ulkoterassille.

Tervetuloa juhlimaan hyvästä ruoastaan tunnettuun, idylliseen Merilän Kartanoon. Räätälöimme sinulle täydellisen paketin juuri toiveidesi mukaisesti!

Puoji

Tervantuoksuinen juhlatilamme Puoji soveltuu erityisen hyvin kokouksiin, sekä esimerkiksi konsertteihin ja tansseihin. Kapasiteetti pöytämuodosta riippuen 30 -100 hlö. Tilassa käytettävissä flyygeli. Puojin yhteydessä sijaitsee myös Puojin Baari, joka on tarvittaessa auki juhlavieraille.

Hinta: Tilavuokra kokouspaketeissa: 10 € / hlö, minimivelotus 10 henkeä, lisähenkilöt 10 €. Tilavuokra esimerkiksi häihin 220 €/tilaisuus. Loppusiivous iltatilaisuuksista (kuten häät) veloitus erikseen 200 €.

Varustelu:

Kaisunsali

Valoisasta Kaisunsalista löytyy upea leivinuuni, jossa pidetään usein tulet tai laitetaan ruokaa. tila sopii 80 – 100 henkilölle.

Hinta: Tilavuokra kokouspaketeissa: 10 € / hlö, minimivelotus 10 henkeä, lisähenkilöt 10 €. Tilavuokra esimerkiksi häihin: 220 €/tilaisuus.

Varustelu:

Vanha pirtti

Vanha Pirtti on tunnelmallinen juhlatila isollekin porukalle. Tilasta löytyy nimittäin suuri ja näyttävä takka, sekä leivinuuni. Tila sopii 40 henkilölle.

Hinta: Tilavuokra kokouspaketeissa 10 € / hlö, minimivelotus 10 henkeä, lisähenkilöt 10 €. Tilavuokra esim. häihin 220 €/tilaisuus.

Varustelu:

Pyydä tarjous hääjuhlista

Täytä alla oleva lomake ja teemme sen pohjalta tarjouksen hääjuhlastasi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tila
Menu
Onnittelumaljat
Ruokajuomat
Muut juomat
Ohjelma
Saunat
Majoitus
Siivous