Merilän Kartanosta löydät laadukkaat majoitus-, kokous- ja juhlapalvelut, maukkaita ruokia unohtamatta! Sijaitsemme Oulun lähellä Utajärvellä.

Kokoustilat Oulun lähellä

Kokousta ja virkisty maaseudun rauhassa

Merilän Kartano on ihanteellinen paikka kokouksen tai koulutustilaisuuden järjestämiseen. Tarjoamme asiakkaillemme erinomaiset kokoustilat sekä tarvittaessa ruoan, majoituksen ja vapaa-ajan ohjelmaa. Kartano tarjoaa kokouspalveluita tunnelmallisessa maalaismiljöössä kaikkina neljänä vuodenaikana. Vuonna 1811 rakennetussa päärakennuksessa ja laajennusosissa on ruokailutilat 260 henkilölle ja kokoustilat noin 285 henkilölle.

Kartanon kokouspaketteihin kuuluu ajanmukainen, laadukas kokoustekniikka; langaton äänentoisto, WiFi, AV-laitteet (4 kpl), TV-taulut, sekä fläppitaulut (2 kpl) ovat käytettävissä jokaisessa kokoustilassa, joka mahdollistaa laadukkaat kokoustilat Oulun läheisyydessä. Merilän Kartanossa on tiloja eri kokoisille tilaisuuksille 10 henkilön virkistyspäivistä jopa liki 300 henkilön juhlatilaisuuksiin. Suurempien juhlatilojen lisäksi Kartanossa on kuusi pienempää ryhmäkokoustilaa.

Puoji

Tervantuoksuinen juhlatilamme Puoji soveltuu erityisen hyvin kokouksiin, sekä esimerkiksi konsertteihin ja tansseihin. Kapasiteetti pöytämuodosta riippuen 30 -100 hlö. Tilassa käytettävissä flyygeli. Puojin yhteydessä sijaitsee myös Puojin Baari, joka on tarvittaessa auki juhlavieraille.

Hinta: Tilavuokra kokouspaketeissa: 10 € / hlö, minimivelotus 10 henkeä, lisähenkilöt 10 €. Tilavuokra esimerkiksi häihin 220 €/tilaisuus. Loppusiivous iltatilaisuuksista (kuten häät) veloitus erikseen 200 €.

Varustelu:

Kaisunsali

Valoisasta Kaisunsalista löytyy upea leivinuuni, jossa pidetään usein tulet tai laitetaan ruokaa. tila sopii 80 – 100 henkilölle.

Hinta: Tilavuokra kokouspaketeissa: 10 € / hlö, minimivelotus 10 henkeä, lisähenkilöt 10 €. Tilavuokra esimerkiksi häihin: 220 €/tilaisuus.

Varustelu:

Vanha pirtti

Vanha Pirtti on tunnelmallinen juhlatila isollekin porukalle. Tilasta löytyy nimittäin suuri ja näyttävä takka, sekä leivinuuni. Tila sopii 40 henkilölle.

Hinta: Tilavuokra kokouspaketeissa 10 € / hlö, minimivelotus 10 henkeä, lisähenkilöt 10 €. Tilavuokra esim. häihin 220 €/tilaisuus.

Varustelu:

Leijonan luola

Puojin yläkerrassa sijaitseva intiimi parveketila on omiaan esimerkiksi työporukoiden illanviettoihin. Tila on saanut nimensä lionsclubilaisten mukaan, jotka ovat valinneet tilan kotiluolakseen. Tila sopii 25 henkilölle. Leijona luola onkin mainio paikka kun etsinnässä on kokoustilat Oulusta.

Hinta: Tilavuokra kokouspaketeissa: 10 € / hlö, minimivelotus 10 henkeä, lisähenkilöt 10 €. Tilavuokra juhliin 100 € (ei omia juomia) / 300 € (omat juomat sallittu).

Varustelu:

Rantaravintola

Rantaravintolassa on ihanaa nauttia vaikkapa aamiaista konferenssiporukan kesken. Ravintolan ikkunoista on upeat näkymät Oulujoen rantaan. Tila sopii 20 henkilölle.

Hinta: Tilavuokra kokouspaketeissa: 10 € / hlö, minimivelotus 10 henkeä, lisähenkilöt 10 €. Tilavuokra muihin tilaisuuksiin 100 €/tilaisuus.

Varustelu:

Kota

Noin 200 m päässä Kartanosta, Oulujoen vastarannalla sijaitsee sähköistetty, 50 hengen kota, joka on käytettävissä erilaisiin tilaisuuksiin, myös osana ohjelmaa.

Hinta: 100 €/x h, Polttopuut 50 €/tilaisuus

Kodan välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös yleisessä käytössä oleva laavu, joka on myös käytettävissä esimerkiksi iltahetkeen makkaranpaiston merkeissä. Kodalta ja laavulta on yhteys läheisellä Tervareitistölle, joka tarjoaa mainiot puitteet virkistävälle happihyppelylle kokouksen lomassa.

Monipuoliset kokoustilat

Merilän Kartanon tilat ovat varustettu ajanmukaisella kokoustekniikalla, mukaan lukien langaton äänentoisto, WiFi ja AV-laitteet. Meiltä löytyy useita eri kokoisia tiloja, jotka sopivat niin pienille ryhmille kuin suuremmillekin kokouksille. Voit valita tilan tarpeesi mukaan, oli kyseessä sitten intiimi neuvottelu tai suurempi seminaari.

Kokoustilat Oulussa ja ruokailu samassa

Tarjoamme erilaisia kokouspaketteja, joihin sisältyy ruokailu ja kahvitukset. Voit valita esimerkiksi puolen päivän kokouspaketin, joka sisältää tulokahvin ja lounaan, tai kokouspäivän, johon kuuluu myös iltapäiväkahvi. Kaikki ruokamme valmistetaan tuoreista, paikallisista raaka-aineista ja tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja erityisruokavalioita unohtamatta.

Virkistystoimintaa kokouksen lomassa

Kokouksen jälkeen on tärkeää rentoutua ja virkistäytyä. Merilän Kartanon kaunis ympäristö tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin aktiviteetteihin, kuten patikointiin Oulujoen rantamaisemissa. Lisäksi voit varata savusaunan tai puusaunan, joissa voit nauttia perinteisestä suomalaisesta saunakokemuksesta.

Yövy mukavasti kokouksen jälkeen

Jos kokous venyy pitkälle iltaan tai haluat jatkaa keskusteluja rennommissa merkeissä, voit majoittua mukavasti Merilän Kartanossa. Tarjoamme majoitustiloja eri kokoisille ryhmille, ja kaikki huoneemme ovat viihtyisiä ja hyvin varusteltuja.

Kokoustilat Oulun lähellä

Ryhmäkokoustilat

• Puojin Baari (osa Puojia)
• Välikamari (tilassa kakluuni)
• Etukamari (tilassa kakluuni, toimii myös kirjastona)
• Peräkamari (tilassa kakluuni)
• Saunakamari
• Savusaunan Vilpola

Merilän Kartanon aktiviteetit

Kokouspaketit

• tulokahvi ja lounas 25€
• tulokahvi ja ruokaisampi lounas 35 €
• normaali tilavuokra

• tulokahvi, lounas ja iltapäiväkahvi 35€
• tulokahvi, ruokaisampi lounas ja iltapäiväkahvi 45 €
• normaali tilavuokra

• iltapala 12€
• päivällinen sopimuksen mukaan
• normaali tilavuokra

• Kokouskahvi makealla tai suolaisella kahvileivällä 10€
• normaali tilavuokra

• Tervetulokahvi makealla tai suolaisella kahvileivällä, lounas, päiväkahvi makealla tai suolaisella kahvileivällä, päivällinen, aamiainen, majoitus
• Hinta alk. 125 €/hlö