Kuvausretki – Kotkat

Retken tiedot

Kuvausretket

Osallistujamäärä
3-7 henkilöä

Kesto
2 päivää (myös 5 tai 7 päivää)

Sesonki
Paras aika on alku- ja keskitalvi

Aloitus
Oulun lentokenttä, sieltä kuljetus Merilän Kartanoon

Kuljetukset
Kuvauspaikoille ja muihin kohteisiin

Varaa retki:

Os Retkipalvelut
Puh. +35840 7347394
retkipal@osretkipalvelut.fi
www.osretkipalvelut.fi

tai

Maakotkat ovat aktiivisia talvisaikaan. Ne ovatkin tyypillisimmät kuvauskohteet alueellamme. Kuvauspaikalla saattaa olla jopa useampi kotka yhtäaikaa!
Meidän kuvausmajamme ovat parhailla paikoilla. Ne ovat mukavia ja niissä on lämmitys.
Tiimiimme kuulluu myös Eero Kemilä. Hän on ansioitunut luontokuvaaja.

Ohjelma sisältää kolme tai neljä päivää kuvaamista, sekä yksi päivä aktiviteettien parissa ja toinen päivä luontokohteisiin tutustumisessa. Voit valita hiihdon metsäsuksilla soiden läpi tai kävelyn luontokohteissa, joissa tauot on mukava pitää tulen äärellä makkaraa paistaen. Rokua Geopark on myös vierailun arvoinen.

Joka päivä saat nauttia ravintolamme maittavasta aamupalasta ja illallisesta. Retkien aikana voimme syödä välipaloja ja pitää kahvitaukoja.

Päiväohjelmat

Päivä 1
Saapuminen Oulun lentokentälle. Automme kuljettaa teidän Merilän Kartanoon, jossa on majoitus ja ruokailu.
Tervetuliaishetki kahvittelun parissa. Tietoa majoituksesta, kuvaustekniikasta ja kuvauskohteista. Illallinen.

Päivä 2
Aikainen aamiainen. Tarvikkeiden tarkastus ja neuvonta. Ajamme kuvauspaikoille. Menemme kuvausmajaan, jossa odotamme kotkia. Kuvaukset alkavat. Ajo takaisin majapaikkaan. Myöhäinen illallinen. Keskustelua ja palautteita päivän kuvauksista. Suunnittelemme seuraavaa päivää.

Lisäpäivät
Päivä 3
Aikainen aamiainen. Tarvikkeisen tarkastus ja neuvonta. Ajamme kuvauspaikoille. Monemme kuvausmajaan, jossa odotamme kotkia. Kuvaukset alkavat. Ajo takaisin majapaikkaan. Myöhäinen illallinen. Keskustelua ja palutteita päivän kuvauksista. Suunnittelemme seuraavaa päivää.

Päivä 4
Ohjelmallinen päivä. Voit valita hiihdon metsäsuksilla läpi suoalueiden tai kävelyn luontokohteissa. Molemmissa tauot on mukava pitää tulen äärellä makkaraa paistaen.

Päivä 5
Aikainen aamiainen. Tarvikkeiden tarkastus ja neuvonta. Ajamme kuvauspaikoille. Menemme kuvausmajaan, jossa odotamme kotkia. Kuvaukset alkavat. Ajo takaisin majapaikkaan. Myöhemmin illallinen. Keskustelua ja palautteita päivän kuvauksista. Suunnittelemme seuraavaa päivää.

Päivä 6
Sama ohjelma kuin päivä 5.

Päivä 7
Aamiainen. Keskustelua kuvauspäivistä ja yhteenvetoa. Kuljetus lentokentälle.

Tutustu myös muihin aktiviteetteihimme