Moderni vyöhyketerapia

Vyöhyketerapeutti Kristina Raappana hoitaa Merilän Kartanossa ajan varanneita asiakkaita.  Moderni vyöhyketerapia on Antti Pietiäisen kehittämä keho- ja tunneterapia. Terapia perustuu ajatukseen, että kehoon on varastoitunut ihmisen perimä ja koko historia.

Vyöhyketerapia auttaa elimistön omia parantavia voimia toimimaan mahdollisimman tehokkaasti. Hoidossa avautuvat tunteet, mieli ja keho toimimaan tasapainoisesti.

Vyöhyketerapiassa hoidetaan koko kehoa ta keskitytään sen tiettyihin osiin, kuten jalkoihin, käsiin tai korviin. Perushoitona käytetään vyöhykeratahierontaa ja polaarista painantaa. Apuna voidaan käyttää myös magneetteja sekä mikrovirtaa auttamaan kehon omaa avautumista. Hoito tuntuu miellyttävältä ja rentouttavalta ja lisää kehotietoisuutta.  Apuna käytetään myös keskustelua.

Moderni vyöhyketerapia sopii kaikenikäisille ja monenlaisiin vaivoihin kuten esimerkiksi selkä- ja hartiakipuihin, erilaisiin niveloreisiin, jännitystiloihin, päänsärkyyn, vatsa- ja suolistovaivoihin.

Moderni vyöhyketerapia on myös mainio hoito, kun haluat vain rentoutua. Pitkäaikainen lääkitys tai jotkin asiat kuten esim. sydämen tahdistin ja syöpä voivat olla este hoitamiselle.

Hoidot

Rentoutushoito perustuu vyöhykeratahierontaan, jossa käytetään apuna öljyä. Vot valita lyhyen hoidon jalkapohjista tai pitkän syvemmälle menevän rentouttavan ja avaavan hoidon.

Akuuttiin kipuun moderni vyöhyketerapia on tehokas kiputilojen laukaisija. Jos sinulla on akuutti kipu, särky tai vahva tunnekuohu, varaa aika välittömästi. Hoidossa käytetään apuna magneetteja.

Hoitosarjalla irti kroonisista vaivoista: modernista vyöhyketerapiasta on apua myös kroonisiin vaivoihin, kuten jatkuviin vatsakipuihin, toistuviin päänsärkyihin sekä nivelongelmiin. Krooniset vaivat vaativat yleensä useamman hoidon sarjan. Joskus vaivat poistuvat yllättävänkin nopeasti. On hyvin yksilöllistä, kuinka monta hoitokertaa tarvitaan. Kroonisissa, pitkäaikaisissa vaivoissa käyntejä tulisi olla 1-3 viikon välein 5 – 10 – 15 riippuen vaivasta ja siitä, kuinka kauan vaiva on ollut ja kuinka tukkoon radat ovat päässeet.

Hinnasto

40 eur / 1h

55 eur / 1,5 h

60 eur / 2 h

Yhteystiedot:

Vyöhyketerapeutti Kristina Raappana / Moderni vyöhyketerapia SiniSiipi

puh. 040-746 0123

sähköposti: kristinaraappana@gmail.com