Turvallisuus Merilän Kartanossa

Turvallisuus Merilän Kartanossa järjestettävissä tilaisuuksissa

Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että tilausravintolamme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisempiä toimenpiteitämme ja ohjeita vierailuun yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

Haluamme turvata vieraidemme ja työntekijöidemme terveyden – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita kuten esim. yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita tai päänsärkyä.

Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.
Pyynnöstä paikan päällä nähtävillä tilausravintola suunnitelma koronataudin leviämisen ehkäisemiseksi.

Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös Merilän Kartanossa vierailevia.
Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme. Käsihuuhteen löydät juhla-/kokoustilojen sisänntulon läheisyydestä ja wc-tiloista.
Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä tiloissamme.
Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat ja maksupäätteet. Tilojen siivouksessa noudatamme erityistä huolellisuutta hygieniaohjeiden mukaisesti.

Huomioimalla turvavälit sekä suojaamalla suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla kun yskit tai aivastat (vaihtoehtoisesti yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan), voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä. Suositeltava turvaväli on 1-2 m.

Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakas tiloista majoitus- ja ravitsemistoiminnasta annetun lain nojalla (Laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta 308/2006 5§), jos ravintolan toimintatapoja ja henkilökunnan antamia ohjeita ei noudateta.

Pidetään huolta toisistamme!