Varaa kokouspaketti meiltä!

Kesän ja syksyn kokouspaketit ovat nyt tarjouksessa!

Tarjoamme mahtavat puitteet rennon kokouksen viettoon! Virkistys- ja kokouspakettiin tarjoamme kokoustilan, ruoan, majoituksen ja tarvittaessa vapaa-ajan ohjelmaa vaikka lumkikenkäilyn ja joogatunnin parissa. Illalla voi nauttia tunnelmallisen savusaunan löylyistä.

Pyydä tarjous tai soita 050-3820 206.

Tiloja löytyy aina 10 henkilön virkistyspäivistä jopa liki 300 henkilön seminaaritilaisuuksiin. Suurempien juhlatilojen lisäksi Kartanossa on kuusi pienempää ryhmäkokoustilaa.
Kartanon kokouspaketteihin kuuluu ajanmukainen, laadukas kokoustekniikka; langaton äänentoisto, WiFi, AV-laitteet (4 kpl), TV-taulut, sekä fläppitaulut (2 kpl) ovat käytettävissä jokaisessa kokoustilassa.

Tutustu tiloihimme ja lue lisää tästä.